Hoppa till innehåll

Krea

Behovet av finansiellt stöd för att driva och expandera ett företag är något som de flesta företagsägare stöter på vid något skede. Att hitta rätt finansieringslösning kan vara en tidskrävande och utmanande uppgift. Men nu finns det en pålitlig partner som kan hjälpa till att underlätta processen – Krea.

Om Krea

Krea är ett företag som har specialiserat sig på företagslån och har snabbt etablerat sig som en ledande aktör inom branschen. Med en imponerande lista på över 30 anslutna banker och långivare kan Krea erbjuda en omfattande jämförelsetjänst som gör det enklare än någonsin att hitta det bästa företagslånet för dina specifika behov.

Innovativa och helt digitaliserade process

En av de mest imponerande aspekterna med Krea är deras innovativa och helt digitaliserade process. Från ansökan till signering av låneavtal kan allt göras smidigt och effektivt online. Genom direktintegration med olika datakällor kan Krea snabbt samla in relevant information om ditt företag och matcha dig med de mest lämpliga långivarna. Detta sparar tid och minimerar pappersarbete, vilket gör hela processen betydligt enklare för företagare.

Lån utan kreditupplysning

För att göra det ännu mer bekvämt för dig erbjuder Krea en unik testtjänst där du kan få en indikation på hur mycket ditt företag kan låna utan att en kreditupplysning görs. Genom att fylla i dina uppgifter kan du snabbt få en överblick över ditt låneutrymme och på så sätt planera din finansiering på ett mer informerat sätt.

En annan imponerande funktion som Krea erbjuder är möjligheten att ansöka om företagslån med EU-stöd. Detta alternativ riktar sig till företag med en omsättning på upp till 20 miljoner kronor och maximalt 9 anställda. Genom att täcka 20% av lånebeloppet med en borgensåtagande kan företagare dra nytta av förmånliga ränterabatter som erbjuds av Kreas långivare.

När det gäller kostnaden för företagslånet varierar den beroende på vilken långivare du väljer och vilken löptid du föredrar. Krea erbjuder flera alternativ för att passa olika företagsbehov och budgetar, och deras stora nätverk av anslutna långivare möjliggör konkurrenskraftiga räntor och flexibla villkor.